Izvor: Soko-zabava.info, 19.Apr.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako do zdravog okruženja?

Uređenje doma za mnoge je više od kombinacije materijala i boja, a za pojedine i mnogo više od kupovine novog i kvalitetnog nameštaja za stan ili kuću. Raspoloživi prostor pruža mnogo mogućnosti, treba ga dobro promotriti i dizajnirati tako da se svi ukućani osećaju lepo i prijatno u domu.

Ključni sastojak za savršeno uređenje doma je ljubav i volja da se sve lepo uredi i sredi.

A tada će sve biti lepše i prijatnije. Zato svaki komad nameštaja izaberite pažljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << i sigurni smo da ćete uživati svakoga dana. Organizujte svaku sitnicu, isplanirajte svaki detalj i namestite sve po želji.

Ako niste znali, posebnu vrednost enterijeru daje njegov organizovan i uređen prostor. A u takvom prostoru svaki komad nameštaja se savršeno uklapa. Racionalno rešenje uvek postoji, pa čak i onda kada vam se čini da ništa nije kako ste zamislili i da neće na kraju biti kako ste želeli. Polako, korak po korak i sve će biti savršeno uređeno.

Zdrav životni kutak čine multifunkcionalan nameštaj i dobro organizovan prostor.

A da li vi redovno brinete o nameštaju, da li ga redovno održavate? Kada ste nameštaj i tepihe poslednji put dubinski prali?

Kako perete nameštaj, da li ga sami perete ili ga nosite u neki dobar tepih servis?

Ne zavaravajte se ako mislite da će jako sredstvo za čišćenje i četka sve dobro očistiti. Nameštaj se veoma brzo i lako prlja, a pogotovu ako u domu imate kućne ljubimce ili ako imate malu decu.

Je l’ i vi imate trapave gosti kojima se dešava da slučajno prospu kaficu ili sok?

E u takvim sitacijama tepih servis je jedini spas. Četka i sredstvo za čišćenje pomoći će vam da uklonite fleke, ali to vam se samo naizgled tako čini. Lepo ćete mrlje oribati, ali grinje i bakterije koje su se nakupile nećete tako lako ukloniti.

A da ne govorimo da uvek postoji šansa da oštetite svoj nameštaj ako previše jako ribate ili ako odaberete neodgovarajuće sredstvo za čišćenje. Sigurni smo da to nikako ne želite, zar ne?

E pa onda pravac tepih servis, jer ćete dubinskim pranjem ukloniti sve fleke, bakterije i alergene koji su se nakupili u nameštaju. Imajte na umu da ćete ovim pranjem uštedeti novac, jer nećete morati da kupujete novi nameštaj, a uz to vaša sofa, fotelja ili ugaona garnitura dobiće potpuno novi sjaj.

Takođe, ne morate da brinete da li ćete pogoditi odgovarajuće sredstvo za čišćenje, jer o tome brinu profesionalci.

Kada se nameštaj dubinski pere tada se sve nakupljene bakterije, alergeni, čestice prašine i nečistoća potpuno uklanjaju. Zato se koriste posebne mašine za pranje koje pri radu koriste visoku temperaturu. To su moderni paročistači i ekstracione mašine koje pravlinim pritiskom svaki deo nameštaja čiste kako bi uklonile sve nečistoće.

Mašine su automatizovane, automatski određuju količinu hemijskog sredstva koje je potrebno za pranje i koje je odgovarajuće tkanini nameštaja. Takođe, tkanini se prilagođava pritisak i mekoća vlakana četke, tako da ne brinite. Vaš nameštaj biće kao nov ponovo.

Više nema briga da li ćete pravilno očistiti nameštaj, jer sada tepih servis radi sve umesto vas. Brzo, lako i bez mnogo muke imaćete stari nameštaj u novom ruhu!

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.