Izvor: Soko-zabava.info, 15.Avg.2020, 17:33

Kako da za malo novca opremite kuću?

Ako razmišjate da malo preuredite prostor u kojem boravite, izbacivanjem starog nameštaja i ubacicanjem novih elemenata, to možete učiniti na vrlo jednostavan i brz način. Važno je da dobro razmislite šta biste sve menjali i da shodno tome napravite plan za kupovinu.

Danas lakše nego ikada možete da nabavite nameštaj za svoj dom, a da pri tom ne potrošite puno para. Brojni saloni koji nude nov nameštaj svih vrsta, razna stovarišta na kojima se može pronaći polovan nameštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << po dosta pristupačnim cenama, kao i pravljenje nameštaja po meri idu u prilog činjenici tome koliko je ponuda raznovrsna, tako da svaki kupac može da pronađe nešto za sebe.

U zavisnosti od toga kakva su vam interesovanja i želje, možete preurediti svoj dom i učiniti ga oazom mira i opuštanja.

Ako se malo raspitate u svom okruženju, sigurno ćete saznati da u blizini postoji neko stovarište koje se bavi otkupom i prodajom polovnog nameštaja. To znači da na jednom mestu možete da prodate sve stare stvari u kući koje više nemaju nikakvu funkciju, od nameštaja do bele tehnike, i da pritom kupite polovan ispravan nameštaj po dosta povoljnijim cenama. Na taj način ćete se rešiti bespotrebnih stvari koje više ne koristite, a nabavićete vama potreban nameštaj i uređaje za kuću.

Na stovarištima na kojima možete pronaći zaista svašta, od sitnijih detalja za kuću do komletne spavaće sobe, kuhinje i trpezarije možete i da se pogađate sa vlasnikom oko cene. Tako na primer ukoliko kupujete više stvari odjednom možete dobiti i određeni popust i da pritom prođete jeftinije nego što ste mislili. Takvu opciju nećete imati ukoliko se odlučite da pazarite u nekom od poznatih salona nameštaja.

Danas su više nego ikada rasprostranjene radnje koje se bave uvozom i prodajom nameštaja iz inostranstva. Reč je o tzv.”second hand” radnjama. One nude polovan nameštaj koji je ispravan i adekvatno očuvan, dok neki komadi izgledaju i kao novi. Nemačka je najčešće zemllja iz koje se uvozi, ali u zadnje vreme sve više se nabavlja i iz Austrije, Mađarske.

Ako odlučite da posetite neku od ovih radnji u svom kraju, raspitajte se kod vlasnika kojim danima im stižu nove porudžbine nameštaja kako biste među prvima mogli da vidite celokupnu ponudu. Najčešće se tada rasprodaju kvalitetniji komadi, a kasnije ostanu nešto manje zanimljivi.

Mnogi se odlučuju da kupuju neku vrstu nameštaja ili opreme za kuću kada su aktuelna sniženja ili akcije. Danas većina salona u određenim mesecima tokom godine nude brojna sniženja pa bi bilo dobro ukoliko vam nije hitno da se malo strpite, sačekate i raspitate se kod prodavaca kada se očekuju akcije nameštaja za koji ste zainteresovani.

Tako ćete moći sebi da priuštite potpuno nov nameštaj, a da pri tom ne potrošite puno novca. Takođe, mnogi saloni nude opciju popusta ukoliko plaćate gotovinski ili ako vam više odgovara robu možete plaćati i na odloženo, čekovima.

Tako da, ukoliko se odlučite na sređivanje svog doma, razmislite o svim opcijama koje su vam na raspolaganju.

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.