Izvor: Soko-zabava.info, 22.Apr.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako brzo i efikasno urediti dom?

Brzo, efikasno, a štedljivo uređenje stana? Da, moguće je. Ako imate dobar plan i kreativne ideje – možete početi. Zaboravite na preračunavanje i velike cifre, jer uređenje doma može da prođe i bez velikog troška.

Trendovi u prethodnoj godini pokazali su da je nameštaj jasnih linija i enterijer u minimalističkom stilu veoma ugodan za stanovanje, a vrlo jednostavan za održavanje. Ipak, danas su moderni uslovi stanovanja nametnuli sledeće. Višenamenska prostorija, multifunkcionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << nameštaj i organičenje prostora doveli su do toga da se traže specifična rešenja za uređenje celog stana. Kako uštedeti na prostoru, a uz to ubaciti sve omilljene komade nameštaja za mnoge je ozbiljan problem. Ali, evo rešenja:

Ako želite da vaš dnevni boravak bude drugačiji, a prostor dinamičniji, onda dodajte minimalističkom stilu atraktivne dekorativne detalje. Prostor će biti osvežen i lepši, a ambijent prijatniji. Prostor racionalno organizujte, a da biste dodatno stilizovali enterijer kombinujte bele i crne dezene. Simetrično postavite regale, jer ćete tako dobiti na prostoru.

Uz odličnu dekorativnu rasvetu i stonu lampu vaša dnevna soba biće prijatnija, a vi ćete uživati u svakom trenutku koji provodite u njoj sa porodicom ili prijateljima. Izbacite komade nameštaja koji nemaju nikakvu svrhu, a ubacite multifunkcionalni nameštaj, jer ćete tako uštedeti na prostoru, a ujedno ćete imati sve na jednom mestu.

Svetlije boje u enterijeru ili upečatljiva slika na zidu doprineće da vaš dnevni boravak odiše posebnom svežinom. Sve je na jednom mestu, ali kada je svaki milimetar prostora detaljno isplaniran, onda problem mogu da budu grejna tela, jer zauzimaju dosta mesta.

Ako vam smetaju glomazna grejna tela i zauzimaju nepotreban prostor, onda su panelni radijatori pravo rešenje. Osim činjenice da je sam dizajn elegantan, ovi radijatori se uklapaju u svaki enterijer. Panelni radijatori se mogu kupiti u različitim bojama, a štede i prostor i novac. Ukoliko želite da uštedite na duži rok, panelni radijatori su prvi i pravi izbor.

Kada se pomisli na uređenje kupatila, odmah na umu padnu ogromne cifre, zar ne? Da li se može uštedeti prilikom uređenja ovog dela stana pitanje je mnogih, a odgovor može biti i da i ne. Evo i zašto.

Ako samo želite da ulepšate kupatilo i malo da ga uredite, onda ulaganja mogu biti minimalna. Dovoljno je da promenite raspored određenih elemenata u kupatilu, kupite nove staze, ubacite vesele boje i dobićete osveženo kupatilo.

E ako je sanitarija oštećena i ako mora da se menja, tu improvizacije nema. Potrebno je odmah rešavati sve kvarove, jer kod kupatila nema čekanja. Međutim, ukoliko zamena lavaboa nije hitna, onda možete sačekati neki bolji finansijski trenutak ili možete menjati malo po malo.

Nekada je dovoljno uneti minimalne detalje kako biste dobili novi ambijent u domu. Imajte to na umu kada želite nešto da promenite u stanu, jer često minimalna promena dovodi do maksimanog ugođaja.

Nove zavese, svetliji tepisi, dekorativna rasveta, novi jastuci, jarki prekrivači… Mnogo je detalja koji mogu doprineti da se osećate lepše i prijatnije u svoj životnom kutku.

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.