Izvor: Soko-zabava.info, 20.Sep.2021, 10:20

Kako PRX-T33 hemijski piling utiče na kožu?

Osim ako niste dermatolog ili ga imate u krugu poznanika ili prijatelja, teško je znati odakle početi sa negom kože, posebno što svaki proizvod na pakovanju ima tvrdnju da je rešenje za sve vaše probleme, dok se kao alternativa ugavnom nameće hirurški zahvat. Na sreću, postoji mnogo načina da se poveća prirodna lepota vaše kože, bez kupovine nepotrbnih i skupih preparata ili odlaska ’’pod nož’’, a jedna od najuspešnijih je piling PRX-T33.

Glavni sastojak, ako ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << svih, onda bar većine, hemijskih pilinga, uključuje trihlorocentnu kiselinu , koja je derivat sirćeta i pomaže pri pilingu i smanjenju bora. Iako ni PRX-T33 nije izuzetak po tom pitanju, ono što ga izdvaja od većine hemijskih pilinga je da sadrži procenat kojinske kiseline i vodonik peroksida, aditive koji pomažu u kontroli trihlorooctene kiseline, čime se omogućava smanjenje bora bez efekta ljuštenja. Kojinska kiselina i vodonik-peroksid smanjuju upale u epidermisu kože, pospešuju obnavljanje proizvodnje ćelija i suzbijaju melanina, pigment koji izazva promenu boje kože i pojavu pega. PRX-T33 je bio predmet kliničkih ispitivanja tokom 10 godina, a testiran je na više od 100.000 ljudi, što nije čest slučaj sa tretmanima za negu kože.

Ovim pilingom mogu se otkloniti mnogi problemi vezani za negu ili stanje kože, a da se pritom izbegnu ozbiljni ili neprijatni sporedni efekti. Osim smanjenja bora PRX-T33 može da poboljša hidrataciju kože, smanji pojavu akni, podigne opuštenu kožu, učini kožu svetlijom i smanji pojavu pora. Pored toga, rezultati su trenutni. Mada se preporučuje program od četiri tretmana, već nakon prvog pilinga rezultati će početi da se primećuju, što se inače ne može reći za klasične hemijske pilinge, pa čak ni za hirurške zahvate, posle kojih su potrebne nedelje kako bi se nuspojave povukle, a rezultati bili očigledni.

Iako se hemijski pilinzi uglavnom primenjuju na koži lica, PRX-T33 je pogodan za upotrebu na bilo kojem području na ko postoji problem. Veoma je efikasan kod strija, zbog čega je jedna od najčešće biranih opcija za piling na stomaku ili butinama, bilo da se radi o majkama koje žele da otklone posledice trudnoće na koži do onih kojima su strije ostale nakon gubitka težine. Pored toga, PRX-T33 se može koristiti za podizanje kože grudnog koša i vrata, jer se kako starimo koža postepeno savija i opušta, a pomaže i u smanjivanju fleka od sunca.

Svaki tretman traje samo oko 30 minuta, a kako nema ljuštenja ili potrebe za naknadnom negom, možete odmah nakon njega neometano da nastavite svoj dan, sa zategnutijom i čistijom kožom. Kako PRX-T33, za razliku od klasičnih pilinga, ne uzrokuje fotoosetljivost, možete mu se podvrgnuti i tokom letnjih, sunčanih i toplih meseci. Pošto je PRX-T33 neinvazivan i pošto nema potrebe za oporavkom, možete ga zakazati za neku posebnu priliku i biti sigurni da će rezultati biti trenutni i da ćete se pojaviti u najboljem izdanju.

Iako se među sredstvima za negu kože nalaze i brojni proizvodi koji daju nezadovoljavajuće rezultate, PRX-T33 nije jedan od njih. Hirurški skalpel ili igle više nisu jedini načini uz pomoć kojih koža može izgledati negovano i lepo,a piling lica više ne podrazumeva naknadni svrab i suvu kožu.

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.