Izvor: Pančevac-online.com, 06.Avg.2023, 08:13

KULTURNO LETO U PANČEVU: Duo „Mago“ i veče klasične muzike 7. avgusta na platou ispred Narodnog muzeja

U okviru pančevačkog Kulturnog leta, Duo „Mago“ prirediće veče klasične muzike u ponedeljak, 7. avgusta od 20 sati na platou ispred Narodnog muzeja. Duo „Mago“ čine Vukašin Gogoš na klarinetu i Aleksa Marković na fagotu. Vukašin i Aleksa od svojih prvih koraka u klasičnoj muzici sviraju zajedno, kroz različite kamerne sastave, a najzapaženije rezultate ostvaruju […] The post KULTURNO LETO U PANČEVU: Duo „Mago“ i veče klasične muzike 7. avgusta na platou ispred Narodnog muzeja appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANČEVAČKO KULTURNO LETO: Dečija društvena igra „Potraga za blagom“ 8. avgusta UŽIVO u Gradskom parku

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Avg.2023

Dom omladine Pančevo u okviru Kulturnog leta u Pančevu, organizovaće 8. avgusta u 19 časova dečju društvenu igru „Potraga za blagom“ uživo u Gradskom parku. Učešće u igri je besplatno. Potraga za blagom je društvena igra za decu uzrasta od 8 do 12 godina. Tri tima, svaki sa svojim voditeljem,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.