KSR Trnjane šampion kupa TIMOK - Svrljig 2017

Izvor: Aleksinac.net, 26.Sep.2017, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KSR "Trnjane" šampion kupa "TIMOK" - Svrljig 2017

OSR "Timok" iz Svrljiga je, u nedelju 24. septembra 2017, organizovao svoj tradicionalni Kup u sportskom ribolovu u kategoriji "Lov ribe udicom na plovak". Takmičenje je održano na Bovanskom jezeru gde je učešće uzelo 16 ekipa

Posle tri sata pecanja, Klub sportskih ribolovaca "TRNjANE" iz Trnjana je ostvario veliki uspeh jer je osvojio 1. mesto sa 10 sektorskih poena i 6.330 grama upecane ribe, drugo mesto je osvojila ekipa OSR "Beli Timok 1" iz Knjaževca sa 13 sektorskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << poena i 5.250 grama upecane ribe, dok je treće mesto osvojila ekipa OSR " Timok 1" iz Svrljiga sa 16 sektorskih poena i 4.485 grama upecane ribe. Šampionska ekipa KSR "Trnjane" je osvojila veliki prelazni pehar, pehar za prvo mesto i tri zlatne medalje, dok su ostale dve ekipe nagrađene peharima i medaljama.

Takmičar KSR "Trnjane" Saša Miljković iz Aleksinca je u pojedinačnoj konkurenciji osvojio 1. mesto u prvom sektoru sa 2.640 grama ribe i nagrađen je zlatnom medaljom, a takođe je osvojio i pehar za drugo mesto u pojedinačnoj konkurenciji na celoj pisti. Za KSR "Trnjane " su još pecali: Darko Jovčić iz Prćilovice koji je osvojio 5. mesto u drugom sektoru sa 2.425 grama ribe i Velimir Milošević iz Prćilovice koji je osvojio 4. mesto u trećem sektoru sa 1.265 grama ribe.

Kapiten šampionske ekipe je bio Mića Dimitrijević iz Trnjana.

Po lepom, sučanom i toplom vremenu najviše se je pecala deverika, a sporadično bandar, bodorka, beovica...

Svečani ručak i dodela priznanja i druženje svih učesnika je organizovana na samom jezeru. Domaćini iz Svrljiga su veoma dobro organizovali ovo svoje tradicionalno takmičenje.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.