“KNJAŽEVAČKE” PLANULE ZA SAT VREMENA

Izvor: MC Bor, 04.Avg.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“KNJAŽEVAČKE” PLANULE ZA SAT VREMENA

Autor: Saša Todorović
Promocija dosadašnjih 11 brojeva “Novih knjaževačkih novina” , na Sv. Iliju, u centru Knjaževca, upamćena po velikom interesovanju građana koji su za nepun sat razgrabili sve ponuđene primerke.
Redakcija dvonedeljnika „Nove knjaževačke novine“ je u vidu promocije,  2. аvgusta, u centru Knjaževca, na Sv. Iliju, zainteresovanim građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << podelila primerke svih dosadašnjih 11 brojeva. Bila je to prilika da se popriča sa građanima i da im se još jednom ukaže da, u situaciji kada je grad ostao bez lokalne televizije, postoje novine koje prate sva bitnija dešavanja u opštini. Naši čitaoci najviše su pohvalili rubrike o selima, ljudskim sudbinama, negovanju tradicije i običaja,  o privrednim zbivanjima, sportu i kulturi. Zamerili su što nema više životnih tema, posebno iz komunalne oblasti, zdravstva i turizma.
Odaziv čitalaca bio je izvanredan, tako da su svi primerci „planuli“ za nepunih sat vremena.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.