Izvor: Radio Dunav, 20.Jan.2021, 17:50

ИН МЕМОРИАМ -ДОKТОРKА СПОМЕНKА KЛЕМ (1960-2021)

Позната апатинска докторка, Споменка Kлем, преминула је у својој 60-тој години. У својој професионалној каријери завршила je Медицински факултет, специјализирала физијатрију, и радни век провела у бањи Јунаковић. Споменка је иза себе оставила супруга Јована и две ћерке, Kристину >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и Андреу које су такође завршиле Медицину попут својих родитеља.
Памтићемо је по много чему добром, а највише по томе колико је позитивне енергије улагала у раду са пацијентима, приступала пријатељски, храбрила их и улагала максимум напора у њихов опоравак.
Апатин је са њом изгубио великог човека и стручњака.
Сахрана је у четвртак у 13 сати на градском гробљу у Апатину.
The post ИН МЕМОРИАМ -ДОKТОРKА СПОМЕНKА KЛЕМ (1960-2021) appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.