АПР УПОЗОРАВА – МАРKЕТИНШKА АГЕНЦИЈА СЛАЊЕМ ДОПИСА ОБМАЊУЈЕ ПРИВРЕДНИKЕ

Izvor: Radio Dunav, 01.Okt.2020, 01:11

АПР УПОЗОРАВА – МАРKЕТИНШKА АГЕНЦИЈА СЛАЊЕМ ДОПИСА ОБМАЊУЈЕ ПРИВРЕДНИKЕ

Агенција за привредне регистре упозорила је привредне субјекте да немају обавезу уписа у регистар портала „Привредни-регистар.рс“, јер то није званичан регистар АПР-а, већ је реч искључиво о комерцијалној понуди за оглашавање.
У саопштењу АПР наводи да су се поново >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << огласили тим поводом због обраћања великог броја привредних субјеката који су добили дописе „Привредног-регистра.рс“ којима се позивају да се упишу у тај регистар. Таквим дописима, додаје се, привредни субјекти се доводе у заблуду да их упућује Регистар привредних субјеката који води АПР.
Упозоравају све кориснике да ова понуда не потиче из АПР-а. Наглашавају да примаоци тих дописа немају никакву законску обавезу регистрације на том порталу, јер је у питању понуда која има искључиво комерцијалну сврху оглашавања за рачун привредног друштва „Дигитална платформа д.о.о. Београд-Нови Београд“.
То привредно друштво је, додају, основано 14. фебруара 2020. године и регистровано за делатност истраживања тржишта и испитивање јавног мњења.
„На уплатницама приложеним уз допис овог привредног друштва одштампан је износ од 4.500 динара, уз обавештење да ће накнада за упис у „Привредни-регистар.рс“ бити увећана на износ од 15.000 динара, уколико се уплата не изврши до 12. октобра 2020. године“, упозоравају у АПР-у.
Танјуг.рс
The post АПР УПОЗОРАВА – МАРKЕТИНШKА АГЕНЦИЈА СЛАЊЕМ ДОПИСА ОБМАЊУЈЕ ПРИВРЕДНИKЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.