Izvor: Pančevac-online.com, 07.Apr.2023, 13:05

KARTE JEFTINIJE I ZA 50 ODSTO Šapić otkrio nove cene za beogradski prevoz: Najjeftinija karta 50 dinara, dnevna 200 za obe zone!

Kvalitet javnog prevoza, ulaskom „Busplusa” u čitav sistem, godinama je opadao jednako kao i naplata, te je nezadovoljstvo i korisnika i Grada raslo, zbog čega je predložena promena sistema i drastično pojeftinjenje javnog prevoza u Beogradu, rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić. On je za TV Hepi pojasnio i da se čitav sistem na ovaj način […] The post KARTE JEFTINIJE I ZA 50 ODSTO Šapić otkrio nove cene za beogradski prevoz: Najjeftinija karta 50 dinara, dnevna 200 za obe zone! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRASTIČNO POJEFTINJENJE JAVNOG PREVOZA U BEOGRADU! Šapić: Naša obaveza jeste da podižemo kvalitet

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023

Gradonačelnik Beograda otkrio nove cene gradskog prevoza...Kvalitet javnog prevoza, ulaskom "Busplusa" u čitav sistem, godinama je opadao jednako kao i naplata, te je nezadovoljstvo i korisnika i Grada raslo, zbog čega je predložena promena sistema i drastično pojeftinjenje javnog prevoza u Beogradu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SVE NA JEDNOM MESTU! Ovo su sve promene u gradskom prevozu u Beogradu: Nove cene, bez kontrolora i validatora, a evo i KO ĆE PLAĆATI KARTU JEFTINIJE (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Apr.2023

Prethodnih meseci Beograđani su čuli da će u gradski prevoz ulaziti na prva vrata gde će se plaćati karta, izlaziti na ostala, da će biti više kontrolora, da će cena karte da skače.. Međutim, Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda saopštio je danas da od toga nema ništa, već da će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.