Izvor: Pančevac-online.com, 10.Avg.2023, 08:38

KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA EKVADORA UBIJEN NA PREDIZBORNOM SKUPU: Napadač prišao i pucao mu u glavu VIDEO

Fernando Viljavisensio, kandidat za predsednika Ekvadora, ubijen je na predizbornom mitingu u Kitu u sredu. Viljavisensio je bio narodni poslanik u skupštini, a ubijen je kad je ulazio u automobil kojim je trebalo da se udalji sa mesta održavanja mitinga, prenosi BBC. Član njegovog izbornog štaba rekao je lokalnim medijima da je „Viljavisensio ulazio u […] The post KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA EKVADORA UBIJEN NA PREDIZBORNOM SKUPU: Napadač prišao i pucao mu u glavu VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je bio ubijeni predsednički kandidat u Ekvadoru?! Bavio se novinarstvom, a od vlasti se krio u džungli!

Izvor: 24sedam.rs, 10.Avg.2023

Predsednički kandidat Fernando Viljavisensio ubijen je na političkom skupu u Ekvadoru kada je na njega napadač ispalio hice iz pištolja, a od kojih su ga tri pogodila u glavu.

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.