Izvor: Radio Dunav, 07.Feb.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KADET I ARNAUT SAVLADALI LIDERA

Košarkaši Dunava poraženi su u derbiju kola od KK Kadet iz Novog Sada rezultatom 72:62. Domaći su u ovaj meč morali bez Predraga Šuputa koji je zbog povrede šake na oporavku naredne dve nedelje. Od samog starta napad nije funkcionisao kako treba, dodatni problem na centarskoj liniji izazvala je povreda Nemanje Žakule koji je tri četvrtine meča proveo na klupi. Gosti su iskoristili svoje šanse i mirno priveli utakmicu kraju. Najbolji igrač na parketu bio je plejmejker gostiju Arnaut koji je maestralnim potezima izmamio aplauz apatinske publike. Naredni meč KK Dunav igra u Novom Sadu protiv ekipe Budućnosti.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Konačno pobeda košarkaša Morave

Izvor: OkRadio.rs, 08.Feb.2015, 10:24

Vranje - Košarkaši Morave iz Vladičinog Hana savladali su u derbiju začelja tabele Kolubaru iz Lazarevca sa 84:73. Bila je ovo dugo čekana pobeda i izuzetno važna, jer je ostvarena nad direktnim konkurentom za ostanak u Drugoj košarkaškoj ligi Srbije. Nakon 15 odigranih utakmica Morava se...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.