Izvor: Pančevac-online.com, 23.Okt.2023, 12:31

KAD SPINUJU UŽIVO RAT IZ IZRAELA PA ISPADNU SMEŠNI! Rumunska novinarka leži na zemlji na stomaku „zbog bombi“, a iza nje normalno voze bicikle! VIDEO

Izveštavanje rumunske reporterke Kristine Čilaku, iz Izraela, naišlo je na podeljene reakcije. Kao što se može videti u snimku, ona je ležala na zemlji, na stomaku, dok su se bombe čule u daljini. Iako je pokušavala da dočara ozbiljnost situacije, jasno se moglo uočiti kako jedan muškarac normalno šeta iza nje, a prilog je poprimio […] The post KAD SPINUJU UŽIVO RAT IZ IZRAELA PA ISPADNU SMEŠNI! Rumunska novinarka leži na zemlji na stomaku „zbog bombi“, a iza nje normalno voze bicikle! VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.