Izvor: Pančevac-online.com, 11.Sep.2023, 22:07

KAD SE POSVAĐAJU BOSANKA I SLOVENKA Gospođe izašle na terasu pa se žučno raspravljale! Pogledajte klip koji je postao hit na Tik toku! VIDEO

Bosanka i Slovenka žestoko su se posvađale tokom letovanja u jednom hotelu na Jadranskom moru. Snimak žestokog obračuna, koji je navodno nastao u Neumu, izazvao je buru na društvenim mrežama gde komentari ne prestaju da pljušte. Svađa je očigledno nastala zbog buke koja je dopirala iz apartmana u kojem je smeštena Slovenka, a na šta […] The post KAD SE POSVAĐAJU BOSANKA I SLOVENKA Gospođe izašle na terasu pa se žučno raspravljale! Pogledajte klip koji je postao hit na Tik toku! VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

BOSANKA I SLOVENKA NAPRAVILE HAOS NA JADRANU Žestoko se posvađale, samo što nisu pale sa balkona, A, MUŽEVA NIGDE: "Šta to radiš, ženo blesava? Sram te bilo"

Izvor: Blic, 12.Sep.2023, 16:46

Snimak žestokog obračuna, između Bosanke i Slovenke na letovanju izazvao je pravu buru među Balkancima onda kada se pojavio na društvenim mrežama. Nastao navodno u Neumu u Bosni i Hercegovini, snimak je brzo postao viralan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.