Izvor: Pančevac-online.com, 03.Jul.2023, 12:36

KAD DAM 380 MOGU VALA I 400 DINARA: Građani kao da ne haju za poskupljenje cigareta. Evo šta kažu VIDEO

– Vrelog jula sve pušače u Srbiji dočekao je hladan tuš, kad su čuli da će usled redovnog usklađivanja akciza cena paklice cigareta porasti za nekih deset dinara. Tako da će sada najjeftinije pakovanje cigareta koštati oko 320, a najskuplje oko 600 dinara. Ipak, strstavene pušače skok cena uprkos svemu, ne odvaja od omiljenog poroka. […] The post KAD DAM 380 MOGU VALA I 400 DINARA: Građani kao da ne haju za poskupljenje cigareta. Evo šta kažu VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad dam 380 mogu vala i 400 dinara za paklicu: Građani kao da ne haju za poskupljenje cigareta (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 03.Jul.2023

Ipak, ima i onih koji su oštri protivnici pušenja i smatraju da je to em porok opasan po zdravlje, em ogroman udarac na kućni budžet

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.