СОKОВИ И МЕСНИ ПРОИЗВОДИ ПО ИЗУЗЕТНИМ ЦЕНАМА ОВЕ НЕДЕЉЕ У „Plus Cash&Carry“ У KУЛИ

Izvor: Radio Dunav, 03.Jul.2020, 11:58

СОKОВИ И МЕСНИ ПРОИЗВОДИ ПО ИЗУЗЕТНИМ ЦЕНАМА ОВЕ НЕДЕЉЕ У „Plus Cash&Carry“ У KУЛИ

„Plus Cash&Carry“ у Kули“, који се налази на главном путу према Врбасу, припремио је нову фантастичну понуду која важи од 3. до 9. јула.
Ове недеље по изузетној цени од 459,99 динара купите килограм свињских ражњића. Овонедељна изузетна понуда важи и за парадајз који >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ћете платити само 79,99 динара по килограму, а за куповину воде „Aqua Bella“ од 0.33л ове недеље ћете издвојити свега 11,99 динара.
„Plus Cash&Carry“ Kула је ове недеље припремио и одличне Stork Imes производе па ћете тако за 189,99 динара купити килограм сафаладе. За килограм Aлпске кобасице издвојићете 299,99 динара, док ћете килограм јунеће кобасице платити 280 динара.
Не пропустите да ове недеље по цени од 699,99 динара купите килограм димљене печенице!
Такође, у овонедељној понуди, по цени од 189,99 динара купите мини пилећа прса у омоту 350 грама, а за 78,99 динара 350 грама мини посебне кобасице.
Из овонедељне понуде издвојићемо сокове Сторк различитих врста и укуса, а шта је све у понуди погледајте у најновијем лифлету.
Ове недеље Plus Cash&Carry у Kули вам пружа могућност да по цени од 299,99 динара купите неке од најбољих наслова издавачке куће Вулкан!
Такође, не пропустите да ове недеље купите детерџент за веш Ариел од 8кг по цени од 1.399,90 динара, омекшивач Ленор 1.5л Spring awakening за 269,90 динара, тоалет папир „Perfegooo“ трослојни 10/1 за 109,99 динара и још много тога!
Подсећамо вас да у Plus Cash&Carry у Kули сваког дана, по
изузетним ценама, можете да купите свеже месо, готова јела, хлеб и
пециво, воће и поврће и производе из посластичарнице и рибарнице.
Такође, подсећамо вас да Plus Cash&Carry нуди изузетне услове и
погодности за велику куповину и професионалне купце.
У лифлету погледајте најновију Plus Cash&Carry понуду!
The post СОKОВИ И МЕСНИ ПРОИЗВОДИ ПО ИЗУЗЕТНИМ ЦЕНАМА ОВЕ НЕДЕЉЕ У „Plus Cash&Carry“ У KУЛИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.