Izvor: Radio Dunav, 27.Apr.2020, 09:22

НАKОН СУНЧАНОГ И ТОПЛОГ ВИKЕНДА СЛЕДИ НЕСТАБИЛНО ВРЕМЕ СА ПЉУСKОВИМА

Већ данас су у неким деловима земље могући пљускови, а још су веће шансе да ће их бити средином недеље.
За Први мај – падавине
Баш око празника рада време често уме да буде веома променљиво, те није реткост да баш за Први мај имамо праве пролећне падавине.
-Пред >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << викенд нас очекује променљиво облачно, топло и нестабилно време са појавом кише и пљускова са грмљавином. Ипак у петак се очекује више падавина у целој Србији. Тако за сада изгледна прогноза, али је она подложна променама у наредним данима – закључују из РХМЗ.
За следећу суботу, 2. маја се очекују пљускови ки киша, са температурама од 9 до 22 степена, док се у недељу очекује разведравањe са сунчаним интервалима.
The post НАKОН СУНЧАНОГ И ТОПЛОГ ВИKЕНДА СЛЕДИ НЕСТАБИЛНО ВРЕМЕ СА ПЉУСKОВИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.