Izvor: Radio Dunav, 20.Dec.2019, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„ПОБЕДНИK“ МЕЂУНАРОДНЕ АKЦИЈЕ- ВОЗИО СА 5,50 ПРОМИЛА

Неславног рекордера Међународне акције „ТИСПОЛ“ која је трајала од 9. децембра до 15. децембра, полиција је зауставила у Лозници, а како је саопштено, алко-тест је показао да је у крви имао невероватних 5,50 промила алкохола, што представља стање потпуне алкохолисаности.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Он је тако пијан возио бицикл.
У питању је мушкарац којег је патрола саобраћајне полиције зауставила у насељу Лозничко Поље, око 22 часа прошле суботе.
Овај седамдесетогодишњак, који уопште није регистровао патролу на путу, упућен је у лозничку станицу саобраћајне полиције где му је, ради трежњења, одређено дванаесточасовно задржавање.
Полиција је недавно зауставила и његовог суграђанина ком је такође измерено 5,50 промила алкохола, само што је он управљао аутомобилом.
Иначе, у августу су медији пренели да је приликом контроле саобраћаја на магистралном путу Лозница-Шабац у насељу Лешница саобраћајна полиција зауставила Лозничанина са 4,14 промила алкохола у крви. Испоставило се да је за воланом био седамдесетогодишњак из Kаћа.
The post „ПОБЕДНИK“ МЕЂУНАРОДНЕ АKЦИЈЕ- ВОЗИО СА 5,50 ПРОМИЛА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.