УНИШТЕНО ТАKСИ ВОЗИЛО, АУТОМОБИЛ ПОЛИВЕН KИСЕЛИНОМ

Izvor: Radio Dunav, 18.Nov.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

УНИШТЕНО ТАKСИ ВОЗИЛО, АУТОМОБИЛ ПОЛИВЕН KИСЕЛИНОМ

Аутомобил таксисте Дмитра Обрадовића из Апатина, уништен је када је непозната особа по њему полила киселину, која је у потпуности уништила лимарију кола.
Аутомобил је био паркиран на тргу Никола Тесла, испред зграде у којој станује Обрадовић. Оштећење је приметио у >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << јутарњим сатима пре поласка на посао.
Јутрос кад сам кренуо на посао, видео сам да се фарба гули са лимарије. Покушао сам у аутопраоници скинути киселину, или већ са чим је ауто поливен али безуспешно. Све је набубрило. Спаљене су пластике, око хаубе, жмигаваца и комплетни фарови, каже Обрадовић.
Обрадовић нема никаквих сумњи.
Цео град ме познаје, никада нисам имао проблема ни са ким. Не сумњам ни у конкуренцију. Увек смо имали добре колегијалне односе, тврди Обрадовић.
Према његовим речима полиција је изашла на увиђај и ради се на откривању починиоца. У томе ће сигурно помоћи и надзорне камере са околних објеката које даноноћно снимају раскрсницу у близини паркинга где је аутомобил био смештен.
Процењена штета на аутомобилу износи око 100 000 динара. Да заради овај новац Обрадовић каже требаће му више од пола године. Таксирање је посао и једини извор прихода од којег он и његова породица живе.
The post УНИШТЕНО ТАKСИ ВОЗИЛО, АУТОМОБИЛ ПОЛИВЕН KИСЕЛИНОМ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.