ЗОРИЦА БРУНЦЛИK НА ОТВАРАЊУ РЕСТОРАНА “ЦИГАНСKО СРЦЕ” У АПАТИНУ

Izvor: Radio Dunav, 11.Avg.2022, 09:08

ЗОРИЦА БРУНЦЛИK НА ОТВАРАЊУ РЕСТОРАНА “ЦИГАНСKО СРЦЕ” У АПАТИНУ

У Ромском насељу у Апатину, у петак 12. августа биће отворен нови угоститељски објекат, “Циганско срце”. Ресторан и свечану салу на 500м2, прву овакве врсте у овом насељу, изградила је породица Николић, а поред кухиње са традиционалним јелима, у њему ће се убудуће одржавати >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << сва весеља, венчања, свадбе, рођендани и крштења.
Свечано отварање заказано је за петак 12. августа од 17 часова, када ће у ресторану наступити звезде естраде, чувени хармоникаш Аца Николић Чергар, популарне близнакиње Сузана и Слађана Васић “Барбике”, и тако читавог викенда, уз живу музику и популарног Сашу Васића -Горилу до понедељка 15. августа када се одржава прослава Kирбаја и традиционална “Ромска ноћ”. Тада у “Циганско срце” долази једна од највећих музичких звезда бивше Југославије и Србије, Зорица Брунцлик.
За све госте ресторана “Циганско срце” непосредно уз објекат, играђен је и простран паркинг за преко 50 возила.
The post ЗОРИЦА БРУНЦЛИK НА ОТВАРАЊУ РЕСТОРАНА “ЦИГАНСKО СРЦЕ” У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.