Izvor: Radio Dunav, 31.Mar.2023, 09:19

ТРИ АПАТИНКЕ У ПРВОЈ ПОСТАВИ ШАМПИОНСКЕ ЕКИПЕ ОK “CVS-ELBRACO” СОМБОР

Oдбојкашки клуб “CVS-ELBRACO” Сомбор је са 13 победа и само једним поразом у сезони постао шампион I Војвођанске лиге север у сениорској конкуренцији. Клуб из Сомбора је освојио укупно 38 бодова, а овом великом успеху много су допринеле и три Апатинке које играју у првој постави. Ања >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Добријевић која игра на позицији примача, Уна Добријевић – техничар и Ања Човић – либеро ће заједно са својим клупским другарицама у недељу, 02. априла 2023. године у сомборском “Партизану” од 12 часова добити медаље и шампионски пехар, а признања ће им уручити представници Одбојкашког савеза Србије.
Прво место које је освојио Oдбојкашки клуб “CVS-ELBRACO” Сомбор, ову екипу директно води у Другу лигу Србије, без одигравања квалификација.
The post ТРИ АПАТИНКЕ У ПРВОЈ ПОСТАВИ ШАМПИОНСКЕ ЕКИПЕ ОK “CVS-ELBRACO” СОМБОР appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.