МАЛОЛЕТНИЦИ ТЕСТЕРОМ ИСЕKЛИ ОГРАДУ ИЗЛЕТИШТА НА МОТЕЛУ

Izvor: Radio Dunav, 08.Jun.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

МАЛОЛЕТНИЦИ ТЕСТЕРОМ ИСЕKЛИ ОГРАДУ ИЗЛЕТИШТА НА МОТЕЛУ

Двојица малолетника усликана су јуче у послеподневним сатима код ресторана Плава ружа како уз помоћ тестере секу дрвену ограду излетишта. У овом несвакидашњем вандализму су их зауставили шетачи који су се затекли на лицу места и направили фотографије које се деле на друштвеним >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << мрежама.
Иако још увек није јасан мотив њиховог поступка, против њих ће бити поднета пријава полицији, а ако буде потребно и тужба против родитеља за надокнаду штете.
Подсећамо, излетиште је уређено прошле године у оквиру Међународног волонтерског кампа у којем је боравило 15 волонтера из целог света а који су вредно радили на сређивању овог простора. Пројекат је покренуло Удружење грађана “Мој Апатин” у сарадњи са Младим истраживачима Србије и уз подршку Министарства и локалне самоуправе.
The post МАЛОЛЕТНИЦИ ТЕСТЕРОМ ИСЕKЛИ ОГРАДУ ИЗЛЕТИШТА НА МОТЕЛУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.