АПАТИН СЕ ОПРОСТИО ОД ЖИKЕ

Izvor: Radio Dunav, 16.Dec.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПАТИН СЕ ОПРОСТИО ОД ЖИKЕ

Др Живорад Жика Смиљанић сахрањен је данас на новом гробљу у Апатину. У присуству породице, најближих пријатеља, колега и сарадника као и бројних грађана данас је на на посљедњи починак испраћен бивши председник општине Апатин и некадашњи председник Скупштине Аутономне покрајине >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Војводине, те дугогодишњи члан и оснивач Социјалистичке партије Србије.
Од Смиљанића су се опраштали многобројни грађани и личности из политичког и јавног живота.
У великој сали Kултурног центра у Апатину одржан је Kомеморативни скуп посвећен сећању на др Живорада Смиљанића. Један од говорника био је Потпредседник Покрајинске владе и покрајински секретар за привреду и туризам, Иван Ђоковић, Смиљанићев страначки колега и пријатељ, који је рекао да је Смиљанић својим радом и резултатима оставио дубок траг и дела која говоре више од речи.
Сахрани су присуствовали Душан Бајатовић председник Покрајинског одбора СПС, чланови Главног одбора СПС, руководство општине Апатин, као и бројни представници политичких партија који су дошли да одају пошту лидеру апатинских социјалиста.
Др Живорад Смиљанић је преминуо 14. децембра, у Новом Саду у 76. години. Остаће упамћен као дугогодишњи председник општине Апатин, оснивач Социјалистичке партије Србије, бивши председник Скупштине Аутономне покрајине Војводине, те покрајински и републички посланик.
The post АПАТИН СЕ ОПРОСТИО ОД ЖИKЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.