Još traje javni poziv nezaposlenim licima i poslodavcima za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Izvor: KovinEkspres.rs, 13.Nov.2014, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još traje javni poziv nezaposlenim licima i poslodavcima za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Iz  Nacionalne službe za zapošljavanje

U cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja, Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je 7. avgusta 2014. godine javne pozive namenjene nezaposlenim licima i poslodavcima - za realizaciju programa stručne prakse za osobe sa invaliditetom i učešće u finansiranju programa obuke na zahtev poslodavca za osobe sa invaliditetom.

U toku su i javni konkursi za dodelu subvencije zarade za zapošljavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << osoba sa invaliditetom bez radnog iskustva, za refundaciju troškova podrške osobama sa invaliditetom koje se zapošljavaju pod posebnim uslovima, kao i za dodelu subvencija za samozapošljavanje.

S obzirom da je interesovanje korisnika na području Filijale Pančevo NSZ ispod očekivanog, posebno kada su u pitanju javni pozivi namenjeni podsticanju zapošljavanja osoba sa invaliditetom, Nacionalna služba podseća nezaposlena lica i poslodavce da su javni kokursi i dalje u toku, te da sve raspoložive informacije o mogućnostima zaposlenja, odnosno angažovanju radnika, mogu dobiti u Filijali Pančevo, pozivom na broj: 013/306-850, kao i na sajtu Nacionalne službe - www.nsz.gov.rs.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

ZVANIČNA STATISTIKA? Stopa nezaposlenosti u Srbiji 17,6 posto

Izvor: Press, 13.Nov.2014

Zoran Martinović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), predstavio je danas u Kraljevu realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja i aktuelna kretanja na tržištu rada za celu Srbiju. . Martinović je rekao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.