Jojić: Pomoći oštećenima u nevremenu

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Jul.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jojić: Pomoći oštećenima u nevremenu

Pančevački advokat Petar Jojić predložio je gradskoj vlasti da sve Pančevce i stanovnike okolnih sela koji su na bilo koji način oštećeni u nedavnom nevremenu oslobodi plaćanja treće rate poreza za ovu godinu.

– Na hiljade građana je oštećeno tokom te velike nepogode, a sada ne mogu da dobiju nikakvu nadoknadu s obzirom na to da nisu bili osigurani. Smatram da oni nisu krivi zbog toga što je tokom nevremena zatajio ljudski faktor i nije bilo dovoljno protivgradnih raketa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Zbog toga ću na prvoj narednoj sednici Skupštine Srbije postaviti poslaničko pitanje koliko su gradovi i opštine imali protivgradnih raketa 1. juna ove godine. Posebno ću insistirati na tome da mi se kaže za Pančevo – izjavio je Jojić.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.