Izvor: Pančevac-online.com, 22.Mar.2023, 15:29

JOVANKA JELIĆ SUTRA PREDSTAVLJA SVOJU NOVU KNJIGU: Promocija „Vetra u vitražu“ u Gradskoj biblioteci u Pančevu od 18 časova

Predstavljanje knjige Jovanke Jelić pod nazivom „Vetar u vitražu“ biće održano 23. marta u Čitaonici Gradske biblioteke u Pančevu, sa početkom u 18 časova. O knjizi će na promociji govoriti: autorka Jovanka Jelić i urednik izdanja dr Milan Orlić. Za muziku će biti zadužen Ilija Grande, tenor. (Pančevac) The post JOVANKA JELIĆ SUTRA PREDSTAVLJA SVOJU NOVU KNJIGU: Promocija „Vetra u vitražu“ u Gradskoj biblioteci u Pančevu od 18 časova appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.