Izvor: Pančevac-online.com, 07.Jul.2023, 15:47

JEZIVI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U BOLJEVCU: Otac bio prisutan kad mu se sin razneo bombom! Oglasilo se Tužilaštvo! Evo u kavom je stanju!

Pre dva dana u boljevačkom selu Dobro Polje dogodila se neviđena porodična tragedija kada se sin D.P. (25) razneo bombom, otac Z.P. (55) je, videvši to, uzeo karabin i ubio svoju suprugu B.P, a zatim pokušao da presudi sebi hicem u glavu. To je prvi zaključak nadležnih nakon što su izašli na lice mesta ovog […] The post JEZIVI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U BOLJEVCU: Otac bio prisutan kad mu se sin razneo bombom! Oglasilo se Tužilaštvo! Evo u kavom je stanju! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

MISTERIJA JEZIVE TRAGEDIJE U BOLJEVCU Tri verzije užasa u kojem su dve osobe poginule, a jedna teško ranjena, ne zna se koja je od koje STRAŠNIJA

Izvor: Blic, 07.Jul.2023

Tragedija koja je potresla selo kod Boljevca, u kojoj je nastradao Denis P. (25), kao i njegova majka Biljana, dok je otac Zlatko P. (55) u teškom stanju, obavijena je velom misterija. Još uvek nije poznato šta se zapravo dogodilo u domu ove porodice, kao ni ko je koga ubio. a na osnovu izjava rođaka,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.