Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2022, 14:22

JANKO IZ STARE PAZOVE TOKOM CELE ZIME POTROŠI SAMO 100 EVRA, A GREJE 230 KVADRATA! Evo kako mu to polazi za rukom, a ne loži ni drva ni pelet! VIDEO

Janko iz Stare Pazove izazvao je veliko interesovanje građana Srbije kad je rekao da za celu zimu na grejanje ne potroši više od 100 evra a greje skoro 230 kvadrata! On je pronašao svoj način kako da saseče troškove grejanja na koje neki mesečno daju koliko on za celu zimu. Štaviše, Janko kaže da je […] The post JANKO IZ STARE PAZOVE TOKOM CELE ZIME POTROŠI SAMO 100 EVRA, A GREJE 230 KVADRATA! Evo kako mu to polazi za rukom, a ne loži ni drva ni pelet! VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE LOŽI NI DRVA, NI PELET, NI UGALJ Janko iz Pazove greje kuću od 230 kvadrata tokom cele zime, a potroši samo 100 evra, a sad je objasnio i kako (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Dec.2022

Sistem ima akumulator toplote, koji je Janko obložio sa balom mineralne meke vune i zaštitio ciradom kako ne bi uopšte gubio temperaturu. Termostate podešava tako da, kada sagori 8 bala tokom dana i podigne temperaturu na termostatu akumulatora na određeni nivo, ako je počeo sa loženjem danas...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.