Izašao iz pritvora i odmah nastavio da diluje

Izvor: Aleksinac.net, 15.Jun.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašao iz pritvora i odmah nastavio da diluje

Policija je uhapsila S.C. (53) iz okoline Aleksinca zbog sumnje da je trgovao drogom.

Prilikom pretresa osumnjičenog policija je pronašla četiri paketića u kojima je bilo spakovano oko 1,8 grama heroina. Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je drogu sakrio u čarapi.

Zanimljivo je to da je, S.C. pre nekoliko dana izašao iz pritvora u kojem je bio upravo zbog droge.

Policija je 17. maja saopštila da je uhapšen zbog sumnje da je u dužem vremenskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << periodu, nabavljao heroin, koji je razmeravao, pakovao i prodavao na području Aleksinca.

Policija je, tada, prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla pet paketa u kojima je bilo spakovao oko 40 grama heroina, jedan paket u kome se nalazilo oko 36 grama smese za uvećavanje mase i jednu vagicu za precizno merenje.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu, osumnjičenom je sada ponovo određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.