Istraga i ostavke!

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga i ostavke!

Povodom dešavanja s pijaćom vodom Nova stranka „najoštrije zahteva temelјnu istragu”, „davanje odgovora građanima na mnoga pitanja” i „insistira na ostavci Milice Radovanović”, direktorke JKP-a „Vodovod i kanalizacija”. Ova partija smatra i da se „ovog puta vlast igra zdravlјem građana”.

„Zašto se mesec dana ćutalo o problemu sa hlorisanjem vode u pančevačkom vodovodu? Zašto se više od dva dana čekalo na raspoređivanje cisterni po gradu i okolnim selima? >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Ko je i na koji način vršio hlorisanje vode? Otkud bakterije u bazenima ’Vodovoda’? Zašto su odgovorna lica ćutala o svemu nedelјama? Kako je moguće da se nekoliko puta radi analiza koja pokazuje da je voda u mreži navodno ispravna, ali se i dalјe preporučuje odlaganje njene upotrebe za piće? Voda je ili ispravna ili nije. U izjavi od ponedelјka, 20. aprila, Milica Radovanović kaže da je voda sve vreme bila ispravna?! Čemu onda uzbuna i cisterne? Ona se, međutim, nije ni osvrnula na problem sa hlorom, koji je prikrivan više od mesec dana, a umesto toga hladnokrvno izjavlјuje da je možda neko namerno kontaminirao objekte ’Vodovoda’, to jest da je u pitanju diverzija”, kaže se u saopštenju Nove stranke.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.