Izvor: Pančevac-online.com, 08.Avg.2023, 15:22

ISKREN I OTVOREN RAZGOVOR Vučić se sastao sa Hilom: Glavna tema bila je napređenje političkih i ekonomskih odnosa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa američkim ambasadorom Kristoferom Hilom. – Iskren i otvoren razgovor sa ambasadorom Kristoferom Hilom. Glavna tema – dalje unapređenje srpsko-američkih političkih i ekonomskih odnosa. Naravno, razgovarali smo o međunarodnoj poziciji Srbije, kao i o situaciji na Kosovu i Metohiji i procesu dijaloga sa Prištinom – poručio je predsednik Vučić na […] The post ISKREN I OTVOREN RAZGOVOR Vučić se sastao sa Hilom: Glavna tema bila je napređenje političkih i ekonomskih odnosa appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić pričao sa ambasadorom Hilom o Kosovu i drugim temama

Izvor: Danas, 08.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i američki ambasador Kristofer Hil razgovarali su danas u Beogradu o bilateralnim odnosima i situaciji na Kosovu.

Nastavak na Danas...

Vučić sa Hilom prvi put od uvođenja američkih sankcija Vulinu

Izvor: VOA, 08.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagramu fotografiju sa ambasdorom SAD u Srbiji Kristoferom Hilom, uz komentar da je imao "otvoren i iskren razgovor sa njim".  "Glavna tema – dalje unapređenje srpsko-američkih političkih i ekonomskih odnosa. Naravno, razgovarali smo...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.