Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jun.2023, 10:54

ISKORISTILI SVOJE ZAKONSKO PRAVO: Rođeni brat i snaja osumnjičenog za masovno ubistvo u Mladenovcu odbili da svedoče

U Višem javno tužilaštvu u Smederevu rođeni brat osumnjičenog U. B. za masakr u selima Dubona i Malo Orašje, iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne svedoči. Pored brata saslušana je i njegova supruga, odnosno snaja osumnjičenog U. B., kao i još dva svedoka, saznaje Tanjug. Rođeni brat i snaja su iskoristili svoje zakonsko pravo […] The post ISKORISTILI SVOJE ZAKONSKO PRAVO: Rođeni brat i snaja osumnjičenog za masovno ubistvo u Mladenovcu odbili da svedoče appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Brat osumnjičenog za masakr u Mladenovcu odbio da svedoči

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2023

U Višem javno tužilaštvu u Smederevu rođeni brat osumnjičenog U.B. za masakr u selima Dubona i Malo Orašje, iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne svedoči.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.