Izvor: Radio Dunav, 26.Sep.2017, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IN MEMORIAM GORAN NESVANULICA – KLIPI –

U nedelju, 24. septembra, iznenada je sa životne scene, u 47. godini života otišao Goran Nesvanulica, među prijateljima poznat pod nadimkom „Klipi“.
Ova tužna vest sa nevericom je primljena u krugu njegove porodice, rodbine, prijatelja, ali i fudbalera, jer je bio dugogodišnji i najuspešniji predsednik FK Bratstvo 1946 iz Prigrevice. Ceo svoj život podredio je porodici i sportu, pre svega fudbalu gde je nesebično davao celoga sebe u želji da se u selu stvore uslovi za napredovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << mladih i darovitih fudbalera. Uvek je bio uz klub, preuzimao odgovorne uloge i bio je nezamenjiva desna ruka direkotra Aleksandra Koraća.
Tuga zbog gubitka sina, oca, supruga, brata, prijatelja… ne može se sakriti na licima većine žitelja Prigrevice, jer je naš Goran bio čovek od reči i poverenja. Plemenitost koja mu je krasila duši izvirala je iz njegovih reči. U svakom momentu pronalazio je način da posavetuje mlade, ali i da posluša reči starijeg. Nesebično je radio u FK Bratstvo gde je poslednjih deceniju i po važio za ključnog čoveka vrtoglavih uspeha kluba.
Moglo bi se o Goranu danima lepo pisati i ko zna da li bi se nekada stalo, ali život je surov. Odlaze dobri, a on je bio jedan od njih. Zato dragi naš predsedniče, brate, prijatelju… počivaj u miru, neka ti je laka zemlja i neka te anđeli čuvaju.
Sahrana pokojinika održaće se danas u 16 sati na groblju u Prigrevici.
Ovim rečima su se članovi Fudbalskog kluba Bratstvo oprostili od velikog čoveka i još većeg predsednika.
Redakcija radio Dunava upućuje iskrene reči saučešća porodici tragično preminulog Gorana Nesvanulice.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

In memoriam: Goran Nesvanulica

Izvor: 025info.rs, 26.Sep.2017

U nedelju, 24. septembra iznenada je sa životne scene, u 47. godini života otišao Goran Nesvanulica dugogodišnji uspešan predsednik FK Bratstvo. Ceo svoj život podredio je porodici i sportu, pre svega fudbalu gde je nesebično davao celoga sebe u želji da se u selu stvore uslovi za napredovanje...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.