Izvor: 025info.rs, 24.Jun.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humantirani koncert u Odžacima-za Marinu

U sredu, 26. juna, sa početkom u 19 časova, ispred Sportskog centra u Odžacima, lokalni rok bendovi i Mesna zajednica Odžaci organizovaće humanitarni koncert. Pored lokalnih bendova, svoj doprinos u ovoj akciji daće i jedan od najpoznatijih rok pevača sa naših prostora Đorđe David.    Koncert je humanitarnog karaktera jer se organizuje sa ciljem da se pomogne mladoj  Marini Labus, iz Odžaka, koja boluje od malignog tumora, te joj je neophodna novčana pomoć kako bi nastavila lečenje u Atini.    Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da dođu u što većem broju i tako pomognu da se spasi jedan mladi život.    

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novčane nagrade za najuspešnije učenike iz Odžaka

Izvor: 025info.rs, 24.Jun.2019

Opština Odžaci i ove školske godine nastavlja sa praksom nagrađivanja učenika sa ciljem podsticaja u ostvarivanju što boljih rezultata na takmičenjima u znanju i postignute rezultate u pojedinačnoj konkurenciji iz predmeta koje organizuju Ministarstvo prosvete, odnosno, Sekretarijat za obrazovanje-    Ove...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.