Humanitarna akcija UG Radinost

Izvor: Aleksinac.net, 27.Jul.2015, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija UG Radinost

Udruženje građana "Radinost" iz Aleksinca organizuje humanitarnu prodaju ručnih radova.

Novac je namenjen lečenju naše šestogodišnje sugrađanke koja od rođenja boluje od cerebralne paralize.

Do sada se akciji odazvao veliki broj kreativaca koji doniraju svoje radove.

"Neki od njih jesu, a neki i nisu članovi udruženja, ali to nije važno jer nam je cilj zajednički. Cene su snižene i predmeti su dostupni svakom. Otis nam je obezbedio prostor >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << za izlaganje, pa nam je izložbeni štand u Info centru preko puta pošte. Akcija je počela u ponedeljak 27. jula i trajaće dve nedelje." kaže Valentina Milošević.

"Nadamo se da će veliki broj građana svratiti da pogleda izložbu ovih lepih, unikatnih i praktičnih ručnih radova i kupovinom pomoći da se što pre obezbedi novac za lečenje ove devojčice." navode iz udruženja Radinost.

Info centar je otvoren svakog dana od 9 do 15 časova.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.