Humanitarna akcija Milinko vam daruje - Mali princ za đake prvake

Izvor: Aleksinac.net, 17.Mar.2013, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija ''Milinko vam daruje - ''Mali princ'' za đake prvake''

Humanitarna akcija "Milinko vam daruje - "Mali princ" - za đake prvake" koja je počela pre dva meseca na teritoriji cele Srbije, stigla je i do naše opštine.

Pre par dana Milinko Isaković, široj javnosti poznat po humanitarnoj akciji "Milinko vam daruje" u okviru koje je putovao po Srbiji i ostavljao poklone na različitim lokacijama, nadajući se da će ih pronaći oni kojima su ti pokloni potrebni, dostavio je knjige jednom od dobrovoljaca sa teritorije naše opštine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << koji su se javili da pomognu u distribuciji knjiga đacima prvacima na nivou cele opštine.

Knjige su već stigle do đaka prvaka iz OŠ ''Vuk Karadžić'' u Žitkovcu i do prvaka u školi u Moravcu, a ovih dana knjige će dobiti i prvaci iz OŠ Ljupče Nikolić i OŠ Vožd Karađorđe.

Dobrovoljci, zaduženi za distribuciju knjiga suočili su se sa malim problemom, a to je nedostatak ljudstva, tj za pojedine škole u našoj opštini se nije javio niko ko bi distribuirao knjige.

Ovom prilikom pozivamo dobrovoljce, koji će pomoći u akciji. Nisu pokrivene škole na Aleksinačkom rudniku, kao i isturena odeljenja tih škola, kao i škole od Tešice pa do Vukanje, gde god ima škola ili isturenih odelenja.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.