Humanitarna „Tortijada“ u Boru: PODRŠKA MALENOJ IRINI

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Nov.2023, 05:48

Humanitarna „Tortijada“ u Boru: PODRŠKA MALENOJ IRINI

Bor, 18. novembar – Udruženje roditelja „Bebironče“ u saradnji sa poslastičarom „Cake design by Jas“ organizuje prvu humanitarnu „Tortijadu“ koja će se održati u nedelju, 19. novembra, na platou borskog Doma kulture s početkom u 11.30 časova.
Ova jedinstvena manifestacija ima za cilj da okupi ljubitelje slatkiša i humanitarne akcije kako bi zajednički pružili podršku malenoj Irini Trojanovski. Ocenjivanje izloženih torti planirano je za 12 časova, a 15 minuta kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << biće proglašeni pobednici, čije će radove nagraditi specijalne nagrade. Nakon proglašenja pobednika, sve prisutne očekuje prilika da kupe izložene torte.
Tokom trajanja manifestacije, posetioci će imati priliku da uživaju u širokom asortimanu kolača koji će biti dostupni na štandovima postavljenim duž platou Doma kulture. Među izlagačima su priznata imena kao što su Cake design by Jas, Slatka radionica Pčelica, Slatki san, Mina torte Sweets Maker, Kuhinja by Jasmina, Bliznakinje, Slatko-slana čuda Bor, Atelje za proslave, Vesna Zečević, Party food 030 i Centar Zmaj.
Udruženje „Bebironče“ poziva sve ljude humanog srca da im se pridruže na ovoj posebnoj Tortijadi na platou Doma kulture. Cilj je zajedničkim snagama pružiti podršku i olakšati život malenoj Irini Trojanovski. Sav prikupljeni novac od prodaje kolača i torti biće uplaćen za njeno lečenje.
 – Pozivamo sve ljude humanog srca da nam se pridruže na humanitarnoj Tortijadi na platou Doma kulture da zajedničkim snagama pružimo podršku i olakšamo život ovoj malenoj devojčici. Sav sakupljeni novac od prodaje kolača i torti biće uplaćen za lečenje Irine Trojanovski – ističu iz udruženja „Bebironče“.
Članak Humanitarna „Tortijada“ u Boru: PODRŠKA MALENOJ IRINI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.