Hoće li biti ležećih policajaca?

Izvor: Aleksinac.net, 24.Avg.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li biti ležećih policajaca?

Aleksinac.Net je u junu pokrenuo priču vezanu za postavljanje ležećih policajaca oko škole Ljupče Nikolić.

U zvaničnom odgovoru iz opštine dobili smo uveravanje da će ležeći policajci biti postavljeni do 1. septembra.


Iako je do isteka roka ostalo još par dana, nema naznaka da će radovi biti i započeti.

Podsećanja radi objavljujemo kompletno pismo iz juna ove godine.

Poštovani,

izvinjavamo Vam se na izvesnom kašnjenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << sa odgovorom.

Savet za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Aleksinac v naručio je izradu Projekta tehničke regulacije saobraćaja, katastra saobraćajne signalizacije i analize auto-taksi prevoza.

Projekat je izradio Projektni biro „Signalpro-dizajn“ iz Niša, i on se trenutno nalazi u postupku tehničke kontrole,koju vrši Saobraćajni fakultet iz Beograda.

Ovim projektom predviđeno je postavljanje pešačkih prelaza na platformi, koji bi imali funkciju tzv. ležećih policajaca, u zonama škola koje stepomenuli.

Završetak tehničke kontrole ovog projekta očekujemo do kraja ovog meseca, dok bi pomenute pešačke platforme trebalo da budu postavljene do 1. septembra i početka nove školske godine.

Srdačan pozdrav.

Uroš Veličković,

portparol opštine Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.