Hana i njena senka

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Mar.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hana i njena senka

Predstava „Ona” (autorski projekat Mie Knežević, Alise Lacko i Jelene Đulvezan) izvedena je juče na sceni Kulturnog centra. Pančevačka publika imala je priliku da je vidi letos, na 44. „Eks teatar festu”, kada je i proglašena za najbolju. Osim u Pančevu, nagrađena je i u drugim gradovima širom Srbije. Tako je već na prvoj premijeri, u Tuzli 2014. godine, osvojila drugo mesto. Prošle godine u septembru, na Festivalu duodrame u Topoli, proglašena je za najbolju predstavu, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Alisa Lacko i Jelena Đulvezan podelile nagradu za najbolju žensku ulogu tog festivala.

Kako kažu autorke, predstava govori pre svega o razumevanju i nerazumevanju sebe, o izlasku iz mlakog transa svakodnevice i ulasku u svoj unutrašnji svet.

S. Ć

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.