Izvor: Pančevac-online.com, 11.Jul.2023, 09:32

HOROR NA DEDINJU: Noćas izbio požar, zgrada gorela i dim kuljao na sve strane (VIDEO)

Noćas oko 3 časa, na Dedinju je izbio veliki požar. Prizor je bio dramatičan, vatra je kuljala na sve strane, a očevici kažu da se od dima nije video prst pred okom. Prema prvim informacijama, sve je krenulo od zapaljenog automobila, da bi se vatra zatim proširila i na zgradu. Na mesto nesreće su stigla […] The post HOROR NA DEDINJU: Noćas izbio požar, zgrada gorela i dim kuljao na sve strane (VIDEO) appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"ČULE SU SE EKSPLOZIJE, BILO JE STRAŠNO" Jutro nakon požara na Dedinju: Jezivi prizor, kola ugljenisana, prozori na zgradi popucali (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Jul.2023

- Čule su se eksplozije, bilo je jako strašno - ovim rečima očevici opisuju požar, koji je sinoć izbio na Dedinju, kada se zapalio automobil i vatra se proširila na zgradu u Omladinskoj ulici kod broja 15d.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.