Izvor: Pančevac-online.com, 01.Feb.2023, 15:41

HLADNI RADIJATORI NA TESLI I STRELIŠTU U PANČEVU Pukla je cev, majstori Grejanja na terenu

Stanovnici pančevačkih naselja Tesla i Strelište ostali su bez grejanja zbog havarije na toplovodu. Radijatori u ovom delu grada trenutno su hladni zbog pucanja cevi, saznaje Pančevac od dispečera u Javno komunalnom preduzeću „Grejanje” Pančevo. Majstori „Grejanja” su na terenu, potvrdio je dispečer. Ne mogu sa sigurnošću da potvrde, ali očekuje se da će kvar […] The post HLADNI RADIJATORI NA TESLI I STRELIŠTU U PANČEVU Pukla je cev, majstori Grejanja na terenu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pančevo: Deo Tesle i Strelišta bez grejanja zbog havarije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Feb.2023

PANČEVO – Zbog havarije na toplovodu bez grejanja su ostali delovi naselja Tesla i Strelište, saopšteno je iz JKP “Grejanja” u Pančevu. Radnici su već na terenu, rade na sanaciji havarije. Očekuje se da će radovi biti završeni u roku od dva do tri sata i da će ovi delovi Pančeva oko 16...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.