Izvor: Pančevac-online.com, 26.Sep.2023, 11:47

HAVARIJA NA VODOVODNOJ MREŽI: Bez vode deo Ulice vojvođanski bulevar! Sanacija u toku

Zbog havarije na vodovodnoj mereži bez vode je u 11.20 sati ostala Ulica vojvođanski bulevar, od broja 32 do 40. Sanacija havarije je u toku. ELEKTRODISTRIBUCIJA PANČEVO: Isključenja struje za sredu, 27. septembra (Pančevac) The post HAVARIJA NA VODOVODNOJ MREŽI: Bez vode deo Ulice vojvođanski bulevar! Sanacija u toku appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez vode Vojvođanski bulevar u Pančevu zbog havarije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Sep.2023

PANČEVO – Zbog havarije na vodovodnoj mereži bez vode je u 11:20 ostala Ulica Vojvođanski bulevar od broja 32 do 40 u Pančevu. Sanacija havarije je u toku, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.. Vest...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

OMOLJICA BEZ VODE: Sanacija havarije je u toku a predviđeni završetak radova je oko 11.30

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Sep.2023, 10:44

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je u 10. 30h ostalo naseljeno mesto Omoljica. Sanacija havarije je u toku a predviđeni završetak radova je oko 11.30 sati. The post OMOLJICA BEZ VODE: Sanacija havarije je u toku a predviđeni završetak radova je oko 11.30 appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.