Izvor: Pančevac-online.com, 30.Avg.2023, 19:39

HAOS U AUTOBUSU NA LINIJI 74: Grupa dece isprskala putnike biber sprejom u Beogradu

Grupa dece ušla je danas malo pre 19 sati u autobus na liniji 74 i isprskala putnike biber sprejom. Kako prenose beogradski mediji, deca su ušla u autobus koji saobraća od Bežanijske kose ka Mirfijevu 3, na Severnom bulevaru. Za sada nije poznato šta je prethodilo napadu, kao ni stanje putnika. DRAMA U VLADIMIROVCU: Zapalio […] The post HAOS U AUTOBUSU NA LINIJI 74: Grupa dece isprskala putnike biber sprejom u Beogradu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

GRUPA DECE NAPALA PUTNIKE AUTOBUSA NA LINIJI 74: Kao oružje su koristili nešto što je donedavno bilo ILEGALNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023

Deca su napala putnike u autobusu...Grupa dece ušla je danas malo pre 19 časova u autobus na liniji 74 i isprskala putnike biber sprejom...Kako saznajemo, deca su ušla u autobus koji saobraća od Bežanijske kose ka Mirijevu 3, na Severnom bulevaru...Za sada nije poznato šta je prethodilo napadu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.