Građani još danas mogu bez posledica da predaju oružje i municiju

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jun.2023, 09:54

Građani još danas mogu bez posledica da predaju oružje i municiju

Građani Srbije još danas mogu da predaju oružje bez ikakve krivične odgovornosti, bez potrebe da se legitimišu, ostavljaju podatake o sebi i dokazuju poreklo oružja. Mogu i da pozovu policijske službenike na adresu i tako predaju oružje.   Građani Srbije su u okviru akcije "Predaj oružje", od 8. maja zaključno sa jučerašnjim danom, policiji predali ukupno 104.275 komada oružja i minsko-eksplozivnih sredstava, rekla je za RTS Bojana Otović Pjanović iz Službe za suzbijanje kriminala MUP-a Srbije.   Od početka akcije predato je 78.302 komada oružja, 4.085.000 komada municije i 25.914 komada minsko - eksplozivnih sredstava, a u te brojke uračunato je legalno, nelegalno i oružje...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani još danas mogu da predaju oružje i municiju bez posledica, do sada predato 104.275 komada

Izvor: Blic, 30.Jun.2023

Građani Srbije još danas mogu da predaju oružje bez ikakve krivične odgovornosti, bez potrebe da se legitimišu, ostavljaju podatke o sebi i dokazuju poreklo oružja. Mogu i da pozovu policijske službenike na adresu i tako predaju oružje.

Nastavak na Blic...

Akcija predaje oružja i municije bez posledica još danas, do juče predato preko 104 hiljade komada

Izvor: Danas, 30.Jun.2023

Od 8. maja, kada je zvanično pokrenuta kampanja, zaključno sa jučerašnjim danom predato je 104.275 komada oružja i minsko-eksplozivnih sredstava, rekla je za RTS Bojana Otović Pjanović iz Službe za suzbijanje kriminala MUP-a Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.