Gorivo poskupelo, a prodaje se jeftinije

Izvor: BackaPalankaInfo.com, 05.Maj.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorivo poskupelo, a prodaje se jeftinije

Ko je natočio gorivo pre prvomajskih praznika platio je više nego oni koji su u četvrtak tankovali svoje rezervoare, iako je na skoro svim benzinskim pumpama u Srbiji gorivo poskupelo od jednog do sedam dinara po litru. Da li zbog pada tražnje ili ne, gotovo svi lanci benzinskih pumpi nude „popuste i akcije“ kojima mame …

Nastavak na BackaPalankaInfo.com...






Povezane vesti

Gorivo poskupljuje, a hoće li uskoro ponovo?

Izvor: NoviSad.com, 05.Maj.2018

Cene goriva na pumpama u Srbiji u poslednjih tridesetak dana često su menjane, a litar je sada skuplji nego pre prvomajskih praznika za oko pet dinara, u proseku. Ali cifra na konačnom rčaunu ne pokazuje pravo stanje jer većina benzinskih pumpi..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BackaPalankaInfo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BackaPalankaInfo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.