Golubinjci grade plažu, pomaže HE Đerdap

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Sep.2012, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golubinjci grade plažu, pomaže HE "Đerdap"

Golubinje, iako se nalazi na obali Dunava, 40 godina od preseljenja sa prvobitne lokacije nema plažu koja bi odgovorila zahtevima kupača, pre svega, u smislu bezbednosti.
Da se stvari menjaju na bolje, s obzirom da je Golubinje već pozicionirano kao pogodno mesto za razvoj seoskog turizma, govori podatak da su tokom ovog leta počeli radovi na uredjenju priobalja Dunava i izgradnji plaže koja uz prilazno stepenište, treba da sadrži i odgovarajuće potporne zidove i česmu.
Uredjenje >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << plaže, samo je jedan od projekata koji će biti realizovan u ovom selu, kaže Jorgovan Stevanović, predsednik Saveta MZ, dodajući da je sredstva od oko 7.000 000 dinara obezbedila HE „Djerdap“.Od ostalih poslova, Stevanović ističe i rekonstrukciju dela puta od Kopane Glavice do Miroča koja bi ovih dana trebalo da počne kao i završetak radova na seoskom Domu na Poljančinama. U ovom selu očekuju i izgradnju seoske kanalizacione mreže za koju će sredstva takodje obezbediti HE „Djerdap“.

www.rtvmajdanpek.com

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.