GRAĐANI, OPREZ! POČELA POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJNE POLICIJE: PROVERA BRZINE I BEZ ZAUSTAVLJANJA AUTA, KAZNA NA KUĆNU ADRESU!

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Avg.2023, 04:42

GRAĐANI, OPREZ! POČELA POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJNE POLICIJE: PROVERA BRZINE I BEZ ZAUSTAVLJANJA AUTA, KAZNA NA KUĆNU ADRESU!

Srbija, 8. avgust – Od 7. avgusta pa sve do 14. avgusta, saobraćajna policija sprovodiće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila
Tokom akcije koja se istovremeno sprovodi u 30 evropskih zemalja članica organizacije ROADPOL (mreža saobraćajnih policija Evrope), saobraćajna policija će angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja – ručne radare, radare u sistemima video nadzora i uređaje za merenje >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << brzine u vozilima bez obeležja policije, takozvanim presretačima, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila korišćenjem proširenog i unapređenog sistema.
Takođe, određeni broj patrola snimaće brzinu kretanja bez zaustavljanja vozača, a vlasnici vozila koja budu snimljena u prekoračenju brzine dobiće na kućnu adresu poziv da se izjasne o identitetu osobe koja je učinila prekršaj.
Policija još jednom apeluje da vozači poštuju ograničenje brzine kretanja i tako direktno utiču na bezbednost, kako svoju tako i svih drugih učesnika u saobraćaju.
Izvor: GLAS JAVNOSTI
Članak GRAĐANI, OPREZ! POČELA POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJNE POLICIJE: PROVERA BRZINE I BEZ ZAUSTAVLJANJA AUTA, KAZNA NA KUĆNU ADRESU! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Pojačana kontrola brzine kretanja vozila u Subotici

Izvor: Danas, 08.Avg.2023

Saobraćajna policija u Subotici sprovodiće do 14. avgusta međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja, koja će biti usmerena na kontrolu brzine kretanja vozila.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.