Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jun.2023, 14:44

GRADONAČELNIK ISTOČNOG SARAJEVA DIGAO GRAD NA NOGE Postavio tablu „Dobrodošli u grad 157.000 Srba koji su morali napustiti Sarajevo“! Karićka mu preti tužbom

Kao i što je najavio, gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić postavio je danas tablu na ulazu u grad na kojoj piše “Dobrodošli u grad 157.000 Srba koji su morali napustiti Sarajevo. Ćosić je nedavno na konferenciji za medije rekao da je ovo odgovor na table postavljene na ulazu u Sarajevo, a na kojima piše “Grad […] The post GRADONAČELNIK ISTOČNOG SARAJEVA DIGAO GRAD NA NOGE Postavio tablu „Dobrodošli u grad 157.000 Srba koji su morali napustiti Sarajevo“! Karićka mu preti tužbom appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva postavio tablu “grad 157.000 Srba koji su morali napustiti Sarajevo”, Karić najavila krivičnu prijavu

Izvor: Danas, 30.Jun.2023

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić postavio je tablu na kojoj stoji dobrodošlica u Istočno Sarajevo, “grad 157.000 Srba koji su morali napustiti Sarajevo”.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.