Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jul.2023, 09:22

GRADIO BEZ GRAĐEVINSKE DOZVOLE I ZAVRŠIO U ZATVORU: Mladi Čačanin osuđen na četiri meseca robije zbog spornih 70 kvadratnih metara nadogradnje

P. P. (33) iz Čačka osuđen je na četiri meseca zatvora, uslovno na godinu, zbog gradnje bez dozvole. – U izreci presude Osnovni sud u Čačku navodi da je okrivljeni jula prošle godine u naselju Ljubić, na postojećem prizemnom objektu od 50 kvadrata obavljao nadogradnju i postavljanje armirane betonske ploče od 70 kvadratnih metara, ali […] The post GRADIO BEZ GRAĐEVINSKE DOZVOLE I ZAVRŠIO U ZATVORU: Mladi Čačanin osuđen na četiri meseca robije zbog spornih 70 kvadratnih metara nadogradnje appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Gradio bez građevinske dozvole: Mladi Čačanin osuđen na četiri meseca robije

Izvor: B92, 05.Jul.2023

P. P. (33) iz Čačka osuđen je na četiri meseca zatvora, uslovno na godinu, zbog gradnje bez dozvole.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.