Finale „Gašinih akorda”

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jan.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale „Gašinih akorda”

Jubilarno, deseto izdanje Festivala akustične gitare „Gašini akordi” biće nastavljeno u petak, 16. januara, od 20.30 u maloj sali Doma kulture u Starčevu.

Na programu je finalno veče, kada će se u takmičarskom delu nadmetati deset odabranih akustičnih sastava. Tom prilikom, pored talentovanih muzičara iz okoline, nastupiće i gosti iz Beograda, Novog Sada i Kule, kao i iz Slovenije i Hrvatske. Svi oni moći će da izvedu tri pesme po sopstvenom izboru, nakon čega će revijalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << svirati najbolji prošlogodišnji sastav – grupa „Arsenik”.

U međuvremenu će sedmočlani žiri, s poznatim rok kritičarem Aleksandrom Žikićem na čelu, birati najbolje u kategorijama interpretacije i autorske pesme, dok će pravo glasa imati i publika. Na kraju će rezultati biti javno predstavljeni po evrovizijskom modelu.

Organizatori – Kreativni kulturni klub i Dom kulture Starčevo – obezbedili su nagrade za pobednike, a generalni pokrovitelj manifestacije je Grad Pančevo.

J. F.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.